Úvod
»ONKO» VITAMÍN C - 0,5 kg, 3+1 ZDARMA
VITAMÍN C - 0,5 kg, 3+1 ZDARMA
MEGA BALENÍ, doplněk stravy
novinka
akce
top produkt
NEOBSAHUJE HLINÍK ANI ŽÁDNÁ JINÁ PLNIDLA!
Vitamin C v prášku v nejčistší kvalitě, testován na těžké kovy, bez přídavných látek, plnidel a pojidel
- Vitamín C je velmi účinný antioxidant.
- Vitamin C odbourává radioaktivitu v těle!
- vitamín C i v malém množství může chránit nepostradatelné molekuly v těle, jako jsou proteiny, lipidy (tuky), sacharidy, nukleových kyselin a před poškozením volnými radikály.
- vitamin C chrání tkáně před oxidačním stresem.
- Vitamín C podporuje vstřebávání železa.
- Vitamin C je nezbytný pro tvorbu kolagenu, pojivové tkáně, která podporuje stavbu arteriálních stěn, kůže, kostí a zubů.
- Vitamin C – jeho nedostatek oslabuje tkáně
- Vitamin C je krmivo pro bílé krvinky
- Vitamin C potřebují bílé krvinky k likvidaci radioaktivity v těle. Radioaktivní elementy se váží na bakterie. Pokud bílé krvinky nedostanou rychle k dispozici vitamin C při likvidaci bakterií a tím i radioaktivity, zasekne se celý imunitní systém
- Vitamin C se užívá společně s kyselinou thioktovou při odkovování organismu v dávce 3 - 5 g denně
- Vitamin C užívaný společně s vitaminem B2 pomáhá z těla odstraňovat rozpouštědla, která otvírají cestu parazitům.
- Vitamin C v dávce 3g denně podporuje detox jater a nadledvinek
- Vitamin C pomáhá při detoxu Aflatoxinu a jiných plísňových toxinů v těle.
- Vitamin C se doporučuje přidávat do jídla - zlikviduje plísňové toxiny ještě před pozřením (aflatoxin)

Vitamín C na 100 g ve vybraném ovoci a zelenině:
- Šípky 747 mg, 180 kcal
- Černý rybíz 166 mg, 79 kcal
- Kiwi 71 mg, 65 kcal
- Jahody 67 mg, 35 kcal
- Pomeranč 51 mg vitaminu C, 50 kcal
- Citron 49 mg, 36 kcal
- Grep 43 mg, 42 kcal
- Maliny 24 mg, 61 kcal
- Borůvky 16 mg, 54 kcal
- Banán 11 mg, 94 kcal
- Paprika 150 mg, 29 kcal
- Křen 120 mg, 75 kcal
- Brokolice 114 mg, 38 kcal
- Kapusta 70 mg, 48 kcal
- Květák 69 mg, 30 kcal
- Pažitka 56 mg, 46 kcal
- Zelí bílé 39 mg, 38 kcal
- Rajčata 25 mg, 22 kcal
- Okurka 10 mg, 14 kcal
- Brambory 20 mg, 76 kcal
- Mrkev 6 mg, 35 kcal
*Výskumný ústav potravinársky: Ovocie a zelenina - Potravinové tabuľky, Bratislava, 1997.
Uvedeno v hodnotách „jedlého podílu“ tzn. množství živin se může při tepelné úpravě změnit. Ztráty závisí na mnoha subjektivních a objektivních faktorech. U vitamínu C mohou činit 56%.