Úvod » ONKO » VITAMÍN C - 0,5 kg


        

VITAMÍN C - 0,5 kg

MEGA BALENÍ, doplněk stravy

novinka akce top produkt

 

Číslo produktu: 8976896
naše cena bez DPH: 652 Kč
naše cena s DPH (15 %):
750 Kč

do košíku:
  ks  

NEOBSAHUJE HLINÍK ANI ŽÁDNÁ JINÁ PLNIDLA!

Vitamin C v prášku v nejčistší kvalitě, testován na těžké kovy, bez přídavných látek, plnidel a pojidel

  1. Vitamín C je velmi účinný antioxidant.
  2. Vitamin C odbourává radioaktivitu v těle!
  3. vitamín C i v malém množství může chránit nepostradatelné molekuly v těle, jako jsou proteiny, lipidy (tuky), sacharidy, nukleových kyselin a před poškozením volnými radikály.
  4. vitamin C chrání tkáně před oxidačním stresem.
  5. Vitamín C podporuje vstřebávání železa.
  6. Vitamin C je nezbytný pro tvorbu kolagenu, pojivové tkáně, která podporuje stavbu arteriálních stěn, kůže, kostí a zubů.
  7. Vitamin C – jeho nedostatek oslabuje tkáně
  8. Vitamin C je krmivo pro bílé krvinky
  9. Vitamin C potřebují bílé krvinky k likvidaci radioaktivity v těle. Radioaktivní elementy se váží na bakterie. Pokud bílé krvinky nedostanou rychle k dispozici vitamin C při likvidaci bakterií a tím i radioaktivity, zasekne se celý imunitní systém
  10. Vitamin C se užívá společně s kyselinou thioktovou při odkovování organismu v dávce 3 - 5 g denně
  11. Vitamin C užívaný společně s vitaminem B2 pomáhá z těla odstraňovat rozpouštědla, která otvírají cestu parazitům.
  12. Vitamin C v dávce 3g denně podporuje detox jater a nadledvinek
  13. Vitamin C pomáhá při detoxu Aflatoxinu a jiných plísňových toxinů v těle.
  14. Vitamin C se doporučuje přidávat do jídla - zlikviduje plísňové toxiny ještě před pozřením (aflatoxin)

 

Vitamín C na 100 g ve vybraném ovoci a zelenině:
  • Šípky 747 mg, 180 kcal
  • Černý rybíz 166 mg, 79 kcal
  • Kiwi 71 mg, 65 kcal
  • Jahody 67 mg, 35 kcal
  • Pomeranč 51 mg vitaminu C, 50 kcal
  • Citron 49 mg, 36 kcal
  • Grep 43 mg, 42 kcal
  • Maliny 24 mg, 61 kcal
  • Borůvky 16 mg, 54 kcal
  • Banán 11 mg, 94 kcal
  • Paprika 150 mg, 29 kcal
  • Křen 120 mg, 75 kcal
  • Brokolice 114 mg, 38 kcal
  • Kapusta 70 mg, 48 kcal
  • Květák 69 mg, 30 kcal
  • Pažitka 56 mg, 46 kcal
  • Zelí bílé 39 mg, 38 kcal
  • Rajčata 25 mg, 22 kcal
  • Okurka 10 mg, 14 kcal
  • Brambory 20 mg, 76 kcal
  • Mrkev 6 mg, 35 kcal

 

*Výskumný ústav potravinársky: Ovocie a zelenina - Potravinové tabuľky, Bratislava, 1997.

Uvedeno v hodnotách „jedlého podílu“ tzn. množství živin se může při tepelné úpravě změnit. Ztráty závisí na mnoha subjektivních a objektivních faktorech. U vitamínu C mohou činit 56%.