Kde nás najdete?


Zapper-Club s.r.o.

Tereza Turková

Anny Letenské 16
120 00 Praha 2

Návštěvní hodiny pouze po telefonické domluvě!

parazitivnas@email.cz

+420 734 188 668

Volejte Po - Pá od 10:00 do 18:00

Nestíháme zvedat telefon?

Nezoufejte!

My vám zavoláme zpět.:)

Facebook/Zapper-Club


 

Těšíme se na Vás!

NOVINKY

arr3Deset příznaků nedostatku železa v krviDeset příznaků nedostatku železa v krvi Železo je pro lidský organismus nepostradatelný prvek. Je... arr3Mořská terapie Sea PlasmaMOŘSKÁ PLASMA PODLE PROTOKOLU RENÉHO QUINTONA: BUNĚČNÁ REGENERACE Autor: Francisco Javier Coll,... arr3Popis účinků nízkých frekvencí na činnost mozkuPopis účinků nízkých frekvencí na činnost mozku   0,2–3 Hz-oblast velmi nízkých frekvencí,... arr3Muž z Ústí vyloučil dvoumetrovou tasemnici: Epidemie pokračuje!http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/200238/muz-z-usti-vyloucil-dvoumetrovou-tasemnici-epidemi...

KONTAKTY

Zapper-Club.s.r.o.
Anny Letenské 16 Praha 2 12000
tel: +420 734 188 668
napište nám

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 600 Kč
naše cena 4 900 Kč

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 800 Kč
naše cena 4 900 Kč

ANKETA

Jak se vám tyto stránky líbí?

Velice moc 89% Strašně moc 8% Nemnoho 2% Vůbec 2%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ