Kde nás najdete?


Zapper-Club s.r.o.

Tereza Turková

Anny Letenské 16
120 00 Praha 2

Návštěvní hodiny pouze po telefonické domluvě!

parazitivnas@email.cz

 

+420 734 188 668

Volejte Po - Čt od 10:00 do 15:00

Nestíháme zvedat telefon?

Nezoufejte!

My vám zavoláme zpět.:)

Facebook/Zapper-Club

 

 

Těšíme se na Vás!

NOVINKY

arr3Deset příznaků nedostatku železa v krviDeset příznaků nedostatku železa v krvi Železo je pro lidský organismus nepostradatelný prvek. Je... arr3Mořská terapie Sea PlasmaMOŘSKÁ PLASMA PODLE PROTOKOLU RENÉHO QUINTONA: BUNĚČNÁ REGENERACE Autor: Francisco Javier Coll,... arr3Popis účinků nízkých frekvencí na činnost mozkuPopis účinků nízkých frekvencí na činnost mozku   0,2–3 Hz-oblast velmi nízkých frekvencí,... arr3Muž z Ústí vyloučil dvoumetrovou tasemnici: Epidemie pokračuje!http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/200238/muz-z-usti-vyloucil-dvoumetrovou-tasemnici-epidemi... arr3Top 10 Nejstrašnější paraziti

KONTAKTY

Zapper-Club.s.r.o.
Anny Letenské 16 Praha 2 12000
tel: +420 734 188 668
napište nám

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 600 Kč
naše cena 750 Kč
naše cena 325 Kč

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 900 Kč
naše cena 650 Kč
naše cena 160 000 Kč

ANKETA

Jak se vám tyto stránky líbí?

Velice moc 87% Strašně moc 8% Nemnoho 2% Vůbec 2%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ